Stadstuin

de schelp

Agenda

 Activiteiten 2021 onder voorbehoud en binnen de coronarichtlijnen

 

Planning: mogelijk optredens in de maanden juli, augustus en september.

.

 

Algemene informatie

Openingstijden:

 

Adres Stadstuin de Schelp:

De Vijzel 4

4901LT, Oosterhout

 

Parkeerterrein De Vijzel

aan de Sint Janstraat te Oosterhout

 

Contact gegevens

Postadres
Sint Janstraat 9

4901 LR Oosterhout
Tel: 06-5539 1358

mail: contact

Vrienden

Stadstuin De Schelp is van ons allemaal. De stadstuin is een oase van rust binnen het Oosterhoutse (winkel-)centrum en is uitermate geschikt voor allerhande culturele, educatieve en sociale activiteiten.

Het beheer van de tuin is in handen van Stichting Muziekschelp. Naast beheren geeft de stichting ook inhoud aan de doelstelling om de cultuurhistorische functie in stand te houden.

De stichting doet dit o.m. door elk  jaar een serie van ca 12 podiumoptredens te faciliteren en een, jaarlijks opnieuw samengestelde, beeldententoonstelling in te richten.

De Stichting Muziekschelp is een ongesubsidieerde stichting zonder winstoogmerk. Voor het organiseren van activiteiten en het dagelijks beheer van de tuin zijn we afhankelijk van donaties, sponsorgelden en vergoedingen bij het ter beschikking stellen aan derden.

Als u ons wilt steunen dan kunt u dat door “Vriend van de Schelp” te worden.  

U kunt zich aanmelden door ons een mail te sturen

Als u, als ondernemer, een bijdrage wilt geven, kan dat natuurlijk ook. U kunt dan begunstiger van Stadstuin de Schelp worden. De mogelijkheden zijn divers; zo kunt u o.a. een banner plaatsen op onze website, een naamsvermelding in de tuin, een vermelding op ons programma-overzicht. Informeert u eens naar de mogelijkheden!


Onze sponsoren

BBerendeT23Vermeulennew4     logoRobbeNlogoRobbeN


Copyright © 2020 Stichting de Stadstuin Oosterhout   All Rights Reserved.