Stadstuin

de schelp

Agenda

 Activiteiten 2021 onder voorbehoud en binnen de coronarichtlijnen

 

Planning: mogelijk optredens in de maanden juli, augustus en september.

.

 

Algemene informatie

Openingstijden:

 

Adres Stadstuin de Schelp:

De Vijzel 4

4901LT, Oosterhout

 

Parkeerterrein De Vijzel

aan de Sint Janstraat te Oosterhout

 

Contact gegevens

Postadres
Sint Janstraat 9

4901 LR Oosterhout
Tel: 06-5539 1358

mail: contact

Gebruik tuin

Stadstuin De Schelp biedt verschillende mogelijkheden om de tuin te gebruiken, zoals trouwen in de tuin, optreden, exposeren, enz.

TrouwenindetuinTrouwen

Diverse trouwparen hebben al voor de stadstuin gekozen vanwege de bijzondere locatie en de vele mogelijkheden die er zijn om de huwelijksvoltrekking een persoonlijke invulling te geven. Naast het formele gedeelte, waarin het huwelijk wordt gesloten door de ambtenaar van de burgerlijke stand, staat de stadstuin tot je beschikking om een eigen invulling te geven aan deze bijzondere dag. Dit kan variëren van een feestelijke toost met de aanwezige vrienden en familie tot een aangeklede receptie voor vele genodigden.

Heb je interesse om jullie huwelijk op deze unieke plek te laten plaatsvinden, of willen jullie graag een afspraak maken om te informeren naar de verschillende mogelijkheden, dan kun je contact met ons opnemen.

Interesse om de tuin te gebruiken?
Ben je kunstenaar, heb je een band, ben je muzikant, heb je een dansgroep, zoek je een uniek podium om je talent te laten zien aan een breed publiek? Zoek je een bijzondere locatie om een presentatie te geven, heb je behoefte aan een bijzondere locatie voor een familie- of bedrijfsbijeenkomst, of heb je een ander idee waarvoor je de stadstuin zou willen gebruiken? JeroenO

Meld je bij ons aan. We nemen zo snel mogelijk contact op om de (on)mogelijkheden te bespreken, en de activiteit eventueel in ons programma op te nemen.


Onze sponsoren

BBerendeT23Vermeulennew4     logoRobbeNlogoRobbeN


Copyright © 2020 Stichting de Stadstuin Oosterhout   All Rights Reserved.